La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

5/9/09

Alarmants nivells de sal i de calories en els nens


El consum freqüent de snacks comporta la ingesta d'alts nivells de sal i massa calories. Els nens proven el primer snack a una edat cada vegada més primerenca. Hi ha aperitius de moltes formes, grandàries i teixidures. Fins als més petits disposen de varietats per a rosegar amb les seves recién sortits dents. Passats els dos primers anys de vida són pocs els nens que desconeixen el sabor d'un tentempié salat: una borsa de gusanitos, patates, pajitas o productes similars.

Pinzellades d'un extens article en el link.

2 comentaris:

  1. I que me´n dius de la ingesta la majoria de vegades incontrolada de begudes carbòniques? m´horroritza veure nens que quasi ni parlen abocats a un got de cola o de "taronjada" , per no dir la falera que ténen molts de pares en fer-los beure un " suc" d´aquests que tot són sucre i on la fruita brilla per l´absència , certament un tema de debat interessant i on molts pares hi tindriem molt a dir .
    Si és preocupant la mala alimentació en nens , adolescents i joves , ho és molt més encara la manca d´informació en els que ja són adults i han d´educar als seus fills en tota mena d´hàbits entre ells els alimentaris.

    ResponElimina
  2. Be!
    Se que sembla horrorós i que abans no hi existien aquestes coses, et donaven pa amb vi i sucre!
    Ara és la inercia potser de la vida que et porta, se que hauriem de prendre'ns tot allò preocupant com un para nostre, potser cercar un equilibri pq de vegades és fa difícl no tirar d'un suc o d'un iogurt batut quan ets fora de casa!

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva i agudar així a fer más sabrós aquest blog