La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

16/2/09

Un miler de persones s'acosten a la Cooperativa per esmorzar galeres amb calçots



Ahir diumenge, la Cooperativa Agrícola de Cambrils organitzava un dels seus esmorzars més típics dels últims cinc anys: galeres amb calçots. Aquest acte, emmarcat en les Jornades de la Galera i la cuina marinera, va aplegar unes 1.000 persones que van tastar quatre galeres acabades de fer, cinc calçots, pa de pagès amb oli de Cambrils, una taronja i vi o aigua. Tot a un preu apte per a totes les butxaques: dos euros si era amb aigua i tres si era amb vi.

El fred i els núvols van ser presents durant tot el matí, però no va ser impediment perquè totes les taules estiguessin plenes de famílies i amics disposats a passar un matí de diumenge diferent. Però tot i que a les instal·lacions de la Cooperativa hi havia molta gent, altres anys, segons va dir aquell mateix matí el regidor de Promoció de Ciutat —Oliver Klein— es van vendre les 2.000 racions que hi havia preparades, una xifra que aquest any no s'ha pogut assolir. Tot i així, els 200 quilos de galeres, els 6.000 calçots i els 600 quilos de taronges estaven preparats per no deixar ningú sense esmorzar.

Font http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=6831