La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

25/1/10

Un dinar o un sopar per a dues persones en un restaurant cambrilenc serà el premi del nou concurs de cuina de Revista Cambrils


Revista Cambrils juntament amb l'Associació d'Hostaleria de Cambrils posa en marxa el concurs de receptes A cop de morter en el que cada mes sortejarem entre els participants un dinar o sopar per a dues persones en un restaurant cambrilenc.
El concurs és una de les novetats de la nova secció de cuina però no l'única. A cop de morter, que des de fa anys és una secció del cuiner cambrilenc Gabriel Bartra per a l'edició impresa de la Revista Cambrils s'adapta al format digital. Així doncs, cada mes hi haurà una entrevista a un restaurador cambrilenc, en format escrit i, també, en format audiovisual. Aquesta nova secció anirà a càrrec de Gabriel Bartra i de Cristina Sierra.
La segona part de la secció serà el concurs en el que cada mes es suggerirà un ingredient com a condició per a la recepta enviada. Per aquest primer concurs, l'ingredient seleccionat és la galera.

Bases pel concurs A cop de morter

El nou concurs de receptes de la revista Cambrils esta dirigit a tothom. Cada més anunciarem un producte de temporada per fer la vostra recepta. Només caldrà enviar-la per mail a revistacambrils@revistacambrils.cat posant al correu el nom del concurs A cop de morter. En el mail heu d'adjuntar dues fotografies: una del vostre plat i l'altre en la que surti la persona que l'envia sostenint el plat amb les mans. Les fotografies han de ser en format jpg i amb qualitat suficient per la seva publicació.
A banda heu de detallar els ingredients amb les quantitats i, també, la preparació del plat. Adjunteu, també, el vostre nom i un número de telèfon de contacte.

La data màxima de la recollida de les receptes serà el 25 de cada mes. Totes les receptes que compleixin els requisits demanats seran publicades al diari digital i participaran en un sorteig. El guanyador veurà la seva recepta publicada a l'edició impresa de la Revista Cambrils i, a banda, podrà disfrutar d'un dinar o sopar per a dues persones, en un restaurant de l'Associació d'Hostaleria de Cambrils.

El premi s'haurà de fer efectiu durant tot el més següent a la notificació, de dilluns a divendres, al restaurant de l'associació que per sorteig s'assigni aquell mes i que serà publicat a Revista Cambrils Diari Digital.

Receptes amb galera per aquest primer concurs

Aquest mes, doncs, l'ingredient és la galera. Comença a preparar la teva recepta i envia-la a revistacambrils@revistacambrils.cat