La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

23/6/09

Fundació Alicia segon Tall

Aquesta segona incrussió al món d'Alicia m'ha fet veure la màgia del lloc, el conill i el rellotge boig....Potser hauré de confessar que he descobert la bona feina i necessaria que fa aquesta fundació, tant per part de la branca culinària, com la part de recerca sanitaria.

Em va impresionar amb la feina que és fa per la gent amb problemes de intoleràncies alimentàries, tractament humanitzador dels menjars/menus dels hospitals que motivin l'apat.Per tal d'evitar el desnutriment que es pateix a l'actualitat.

La veritat finalment em fet les paus, de fet el darrer taller que ens parlaven dels gelificants, varem coincidir amb el cuiner/investigador que va portar tota la recerca de l'esferificació per el Bulli. Ens comentar que tot i que els primers anys tenien un vincle fort amb en Farran i el bulli,des de fa uns anys l'Adrià només va en l'actualitat un cop al mes per preocupar-se de la recerca sanitaria.

Cert és que el bullí ha projectat, de fet ha sigut el pare d'Alicia, però ara la rigurositat de la fundació requereix d'indepència tranlúcida.

Cal que neixin flors a cada instant...cal que existeixi un ens que faci recerca en el cal de l'alimentació pel be de tothom!