La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

13/2/09

Adrià, Arzak i Ruscalleda a Cambrils
El proper dia 9 de març, dintre dels actes dels 25è aniversari de l'IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, és celebrara una xerrada a càrrec de Ferran Adrià , Juan Mari Arzak i Carme Ruscalleda.
Els grans "estrellats" del nostre país i reconeguts cuiners internacionals, respondran a les preguntes formulades pels alumnes del centre.

Jornades Gastronomiques a l'Escola de Cambrils


El proper dia 16 de febrer comencen les Jornades Gastronomiques de L'IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, jornades anuals que el centre organitza per els alumnes dels darrers cursos dels diversoso cicles.
Aquest any, com a part de la celebració dels 25è aniversari, practicament tots els conferenciants son exalumnes de l'escola.
Les Jornades duraran tota la setmana i oferiran, ponencies, debats i classes magistrals per professionals destacats en totes les branques de l'hoteleria i el Turisme.
Alguns dels participants són :
SR. ORIOL PUIG Pastisseria Puig,
SRA. MONTSE ABELLÀ REST. SANT CELONI MADRID
CAP DE PASTISSERIA,SRA. CAROLINA ROIG Hotel Termes de Montbrió o SR. JAUME SANCHÍS “Menjars col•lectivitats sanitàris, entre molts altres.


Tots els participants a les jornades
a la web de l'escola http://www.xtec.net/ieshoteleriacambrils/