La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

29/9/09

Es tanca el cas "The Fat Duck"


Set mesos després han sortit els resultats de les investigacions per l'intoxicació en el gran restaurant de The Fat Duck Tras.

Els resultats de l'investigació són:

1- L'origen probable de la intoxicació són els plats amb mariscs crus o poc cuinats servits en aquells dies, probablement els quals incloïen navalles o, més probablement, ostras.
2- L'origen de la infecció no està en el propi restaurant, en la manipulació, les tècniques o en el personal, sinó en un producte infectat en origen, com demostren les proves realitzades al personal, a les instal·lacions i al producte en origen.
3- El restaurant complix la majoria dels preceptes sanitaris i, a més, contracta una sèrie de consultories externes i instal·la productes de neteja addicionals.

En resum els comensals varen patir una intoxicació per ostras davant la qual poc podien fer. Tal vegada haver avisat abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per dir la teva i agudar així a fer más sabrós aquest blog