La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

20/11/08

Santi Santamaria : Quan fa que mengem transgènics sense saber-ho?


En el programa "360º" ofert per Antena3 titulat "Els espanyols ens vam alimentar bé?" va destacar el debat creat pel Santi Santamaria , el primer que va dir fou "El llibre està ja escrit", suscitant el retret pel seu gran interès a vendre el seu llibre.
No va trigar a retreure ell també la seva "no invitació" a Madrid Fusió 2009 dient que la cuina espanyola és un circ mediàtic en el qual s'organitzen congressos, es realitzen passarel·les però no s'admet el debat, la confrontació d'idees .

Sobre la incorporació i informació al consumidor dels additius en els plats dels restaurants, es va parlar el que ja està més que tractat, encara que si voleu podem tornar a tocar el tema. Ja sabeu que nosaltres som partidaris que estem en el nostre dret de saber el que mengem, però no només en els restaurants de grans xefs, també en els bars i restaurants de menú, i en els productes que vam comprar diàriament per a consum en la llar.

Si els problemes de salut només ens arribessin per consumir els additius que inclouen en els plats dels restaurants d'alt nivell, estaríem sanísimos tots, doncs ningú es pot permetre una alimentació assídua en aquests establiments.
El problema de la salut i els aliments comença des de la sembra amb una successió de manipulacions que generalment desconeixem. No ens informen, ens neguen la veritat quant fa que mengem transgènics sense saber-lo? I el que és pitjor, sense la seguretat que siguin aliments innocus. Llavors el millor és començar des de l'arrel, si preocupa l'alimentació dels espanyols, que preocupi la qual es consumeix diàriament abans que la qual es gaudeix de forma esporàdica. Després ja s'arribarà a totes les branques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per dir la teva i agudar així a fer más sabrós aquest blog