La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

12/1/10

S'obre el període d'inscripció per al concurs de joves cuiners "De la mar als fogons" en el marc de les Jornades de la Galera

En el marc de la sisena edició de les Jornades de la Galera d'enguany, ja s'ha obert el termini d'inscripció per al concurs de joves cuiners "De la mar als fogons". Els requisits per a poder presentar-se al concurs és tenir entre 16 i 26 anys i ser estudiant de cuina i restauració en ensenyaments reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, o bé ser o haver estat, ajudant de cuina en algun restaurant de Cambrils.

Receptes amb galera

Els aspirants poden apuntar-se al Departament de Promoció de Ciutat o a través de l'adreça electrònica pciutat@cambrils.org abans del 4 de febrer. En el moment de la inscripció, els candidats hauran de lliurar un currículum personal i una recepta original en la que el principal ingredient sigui la galera. Aquesta recepta haurà de detallar els ingredients, les quantitats i el material necessari per a la seva elaboració. Les proporcions que es facilitin hauran de ser calculades per a sis mitges racions i una sencera. El temps d'elaboració amb el que comptaran els joves cuiners per a realitzar-la serà de dues hores i només disposaran dels ingredients que hagin detallat en el moment de la inscripció.

De totes les receptes presentades, només s'escolliran deu semifinalistes que elaboraran les seves receptes el dia 19 de febrer. Aquest mateix dia, un jurat escollit pel Departament de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Cambrils, seleccionarà dos finalistes. El guanyador definitiu es donarà a conèixer en la gala de cloenda de les Jornades de la Galera i rebrà de mans d'un reconegut cuiner, una placa commemorativa de l’acte. Tota la informació i les bases poden trobar-se a la pàgina web municipal www.cambrils,org

Font:http://www.revistacambrils.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per dir la teva i agudar així a fer más sabrós aquest blog