La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

19/10/09

És crea el centre d'interpretació del territori de l'alimentació a Hostalric


L'Ajuntament d'Hostalric també treballa en la creació del centre d'interpretació del territori de l'alimentació, que ja ha rebut una subvenció de 613.870 euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) de la Unió Europea.
Segons ha afirmat l'alcalde, Josep Frias, la posada en marxa d'un centre sobre el binomi patrimoni i gastronomia ha de servir per plantejar noves possibilitats de negoci i de promoció del municipi. De fet, un dels objectius de la iniciativa és difondre com més millor el patrimoni local: «En els últims anys hem fet un esforç molt important en el patrimoni i ara tocar fer-ne difusió amb noves iniciatives», afirma l'alcalde. El projecte està en una fase inicial, però, segons Frias, ha de servir per materialitzar el repte d'aconseguir que la gent vagi a Hostalric i que els empresaris s'interessin a establir-s'hi.

No sé si aquests diners dinamitzaràn l'economia en aquesta època de crisis, com a mínim veiem una inversió en el sector que preocupa molt als restauradors, encara que suposo que molts preferirien ajudes directes per tal de passar aquests moments.

Font: El Punt Comarques Gironines 01-10-2009 Pàgina 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per dir la teva i agudar així a fer más sabrós aquest blog