La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.

2/6/09

ESADE, Caixa Catalunya i El Bulli ultimen una aliança en el sector alimentari

L'escola de negocis ESADE, Caixa Catalunya i el cuiner Ferran Adrià ultimen una aliança conjunta vinculada al món de l'alimentació, la gastronomia i la restauració, que han presentat aquesta tarda al president de la Generalitat, José Montilla, segons han confirmat a Europa Press fonts d'ESADE.

Es reuniran amb Montilla el director general d'ESADE, Carlos Losada; el president de Caixa Catalunya, Narcís Serra, i Adrià, amb l'objectiu d'obtenir el suport del Govern català al projecte, segons ha avançat avui l'edició catalana del diari 'Expansión'.

Els impulsors del projecte, que han eludit oferir detalls sobre el seu contingut, aspiren també a tenir el suport del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

Font (EUROPA PRESS)

Be Adrià tot el que toca és converteix en or, o no? A favor el projecte Alicia, tothom pagem el I+D dels grans estrellats. Les altres col·laboracions és van esfumant amb el temps.
De segur que és quelcom riguròs, no oblidem que parlem d'un Honoris causa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per dir la teva i agudar així a fer más sabrós aquest blog