skip to main
|
skip to sidebar
La cuina és vida
La cuina es vida és un espai dedicat a la gastronomia que et convida a dir la teva, vers qualsevol inquietud relacionada amb el món dels fogons.
12/1/08
Concurso de cocina "Del Mar a los Fogones"
Muy interesante para jovenes estudiantes de cocina, el ingrediente estrella es La Galera!! Un marisco un tanto desconocido.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per dir la teva i agudar així a fer más sabrós aquest blog
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Entrevista Joan Pedrell
Amb els alumnes a la Bresca
dinar can bosch alumnes 3b
Visitants Tastaolletes
Contadores
Archiu de les anteriors entrades
►
10
(6)
►
03/07
(1)
►
02/28
(1)
►
02/14
(1)
►
01/24
(1)
►
01/10
(2)
►
09
(30)
►
11/29
(1)
►
11/01
(2)
►
10/18
(3)
►
09/27
(2)
►
08/30
(4)
►
06/21
(1)
►
06/14
(2)
►
05/31
(3)
►
05/24
(2)
►
04/19
(3)
►
03/08
(1)
►
02/15
(1)
►
02/08
(2)
►
01/11
(2)
►
01/04
(1)
▼
08
(61)
►
12/28
(1)
►
12/14
(9)
►
11/30
(1)
►
11/23
(2)
►
11/16
(4)
►
11/02
(2)
►
10/19
(1)
►
10/05
(3)
►
09/28
(3)
►
09/21
(1)
►
09/14
(1)
►
06/15
(4)
►
06/08
(1)
►
06/01
(2)
►
05/25
(1)
►
05/18
(5)
►
05/11
(1)
►
04/27
(2)
►
04/20
(2)
►
04/13
(1)
►
04/06
(4)
►
03/30
(2)
►
02/24
(2)
►
02/03
(2)
►
01/27
(1)
►
01/20
(1)
►
01/13
(1)
▼
01/06
(1)
Concurso de cocina "Del Mar a los Fogones"
►
07
(28)
►
12/23
(2)
►
11/25
(1)
►
11/18
(2)
►
11/11
(1)
►
10/21
(1)
►
10/14
(1)
►
09/23
(1)
►
09/16
(4)
►
08/26
(2)
►
08/19
(7)
►
08/12
(6)
ESPINES FREGIDES
Nova Cuina Catalana
Menjar al Camp de Tarragona. De forquilla
El Terrat
La Bresca
Menjar a Barcelona
Celler o Lonja de Tapas
Abac
Flo Braserie
Ensaladilla de webs
A fuego lento
Apicius
Deliciousdays
Diccionari Terminologia
Directo al paladar
Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils
Fundacio Alicia
Gestion alimentaria
Papeles de cocina
Portalgastronomico
Revista Cambrils
Revista Escuela de cocina
Slowfood
Blocaires
7 Caníbales
Fiesta gastronómica en Saborea Lanzarote
Antics Alumnes HIT de Cambrils
La primera fornada. Alberto Franco
Baixa gastronomia
La Pepa, la Sophia, la pasta, els vuitanta...
Comunicació i gastronomia
Diario del Gourmet de Provincias y del Perro Gastrónomo
18 años
el pingue
"Muerta de hambre"
Gabriel Bartra Gracia Professor de Cuina gbgracia1@gmail.com
Suscribirse al blog
Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per dir la teva i agudar així a fer más sabrós aquest blog